Wanneer je zwanger bent geniet je natuurlijk van deze bijzondere tijd. Een pretecho is de ideale manier om je kleine wonder live te bekijken. Door middel van een pretecho krijg je namelijk uitgebreid de tijd om je kindje te bewonderen. Wie is er nu niet benieuwd naar het mensje dat binnenin je groeit?
Natuurlijk kun je al het één en ander zien va je kindje tijdens de medische echo’s maar vaak is er dan niet genoeg tijd om uitgebreid te genieten. Omdat het geen medische echo is ga je er ook met een heel andere manier naar kijken, het gaat echt om het genieten in plaats van de uitvoerende controle die bij een medische echo wel wordt gemaakt.
Bij een bureau waar je een pretecho kunt maken werken gediplomeerde echoscopisten  waardoor je altijd in goede handen bent. Deze proberen dan ook je kindje goed in beeld te krijgen, vaak krijg je dan ook deze beelden mee naar huis in de vorm van een DVD of een CD, welke je ook kunt laten zien aan bijvoorbeeld vrienden en familie. Vanaf 16 weken kan ook via de pretecho bekeken worden welk geslacht je kindje heeft. Natuurlijk kun je er dan ook voor kiezen of je dit wilt zien of niet. Ben je benieuwd of een pretecho vergoedt wordt door jouw zorgverzekeraar? Neem dan contact op.