Baby verzorgingsproducten zijn er in overvloed, en het aantal nieuwe producten is niet aan te slepen. Elke maand verschijnen er wel nieuwe varianten van reeds bestaande producten, of totaal nieuwe producten die de harten van alle moeders en vaders moeten veroveren. Veel producten maken het leven van je baby een stuk comfortabeler, maar er zijn ook dingen tussen die het leven van mama of papa makkelijker maken. In Keulen worden jaarlijks de beste verzorgingsproducten voor baby’s gekozen. De beste producten van vorig jaar hebben we voor je op een rij gezet.

Kinderwagen van Dubatti

Deze kinderwagen op maat kun je in precies de kleuren kiezen die jij mooi vindt. Of het nu de bekleding, het frame of de kap is, het is allemaal beschikbaar in de kleuren die jij wilt!

Draagzaak van Ergobaby

Ergobaby is een bekend en zeer populair merk voor verzorgingsproducten. De 360 graden draagzaak is zeer praktisch en ziet er prachtig uit. Ook zij waren vorig jaar een winnaar van de awards.

Zwitsal verzorgingsproduct

Zwistal kennen we allemaal en de producten die zij maken zijn een genot voor je baby. Zijn of haar huidje wordt er zacht van en je baby voelt zich er heerlijk bij. Ook zwistal viel daarom in de prijzen.

Form Fix Voedingskussen (geen winnaar)

Naast de winnende producten zijn wij zelf enorm fan van het Form fix voedingskussen. Dit kussen kan worden gebruikt bij het voeden van je baby, iets wat je in de eerste fase zeer vaak doet. Door het gebruik van een voedingskussen hoef je die kleine niet constant in je armen te houden. Bovendien ligt je baby heerlijk op het stevige Form Fix voedingskussen, aangezien de buitenkant erg zacht is, en de binnenkant stevig maar toch zacht. Jij geniet ervan, maar je baby ook. Zoek je een kwalitatief voedingskussen ter ondersteuning van je baby? De kussens zijn verkrijgbaar door op bovenstaande link te klikken.

Leuke voedingskussenhoes (geen winnaar)

De kussens zijn zeer populair, aangezien ze zowel tijdens de zwangerschap als bij het voeden van je baby kunnen worden gebruikt. Tijdens de zwangerschap biedt het zwangerschapskussen je enorm veel ondersteuning. Met name tijdens de laatste fase van je zwangerschap wordt je buik zwaar en kan dit belastend zijn voor je rug en nek. Dit positioneringskussen geeft dan ondersteuning. Heb je al een voedingskussen en zoek je een leuk nieuw kleurtje of patroontje? Er zijn tal van hoezen verkrijgbaar die leuk staan bij je interieur. Neem eens een kijkje bij de voedingskussenwinkel voor een leuke voedingskussenhoes.