Er is een baby’tje geboren in de familie of in je vriendengroep. Super leuk natuurlijk! Maar nu de vraag; wat is leuk om te geven? Je wil de ouders van het pasgeboren baby’tje iets leuks geven waar ze ook echt iets aan hebben. Op zoek naar inspiratie? Lees dan in dit blog naar onze tips voor cadeaus om te geven bij een geboorte.

1. Leuke baby kleertjes

Het is wellicht cliché, maar het is altijd een leuk idee om babykleertjes te geven bij een geboorte. Denk aan een schattig rompertje of een leuk pyjamaatje. Je kan eens kijken bij de babykleding winkel Hippe Ukkiez.

2. Een lekkere maaltijd

Je kan ouders van een pasgeboren baby ook enorm blij maken met een lekkere verse maaltijd. Koken kan net even wat te veel vragen in de eerste weken na de geboorte en dus is dit het ideale moment om de ouders van de pasgeboren baby te verwennen. Je kan zelf de keuken induiken om iets lekkers te bereiden of je kan iets afhalen bij je favoriete tentje.

3. Hydrofiele doekjes

Een moeder kan nooit genoeg hydrofiele doekjes in huis hebben. Je kan deze doekjes vinden in allerlei verschillende maten met verschillende patronen. Een hydrofiel doekje is een super handig cadeau om te krijgen als ouder van een pasgeborene.

4. Een baby shower glove

Een van de beste uitvindingen als het gaat over baby spullen voor ouders is de baby shower glove. De baby shower glove kunnen ouders om hun hand en een deel van hun arm doen en hiermee kunnen ouders hun kleintje zo veilig mogelijk vast houden onder water. De glove wordt namelijk in contact met water stroef en zo glijd het baby’tje niet uit de handen van de ouder. Een top cadeau om te geven dus.

5. Kinderboekjes

Je kan als ouders niet vroeg genoeg beginnen met het voorlezen van je kinderen. Daarom is het leuk om leuke kinderboekjes cadeau te krijgen bij de geboorte. Er zijn gelukkig ongelofelijk veel leuke kinderboekjes te vinden in de winkel.

6. Handcrème

Iedere keer na het verschonen van de luier moeten de handen weer worden gewassen met zeep. Dat betekent dat ouders van een pasgeboren super droge handen krijgen. Een handcrème biedt daar een uitstekende oplossing voor.