Naast huidvlekken zijn rimpels en expressierimpels andere tekenen van veroudering waar veel mensen nog steeds last van hebben. Om een einde te maken aan deze vlekken die meestal verschijnen op het gezicht, hals en handen, naast de procedures van gezichtsbehandeling in Tilburg, zijn er dermocosmetica zeer effectief. In dit artikel presenteren wij enkele verzorgingsproducten die helpen om deze huidoneffenheden te verzachten. Bekijk ze!

1. Een hydraterend gezichtsproduct, bij voorkeur met serumtextuur

Hydratatie is het sleutelwoord voor een mooie, jonge huid zonder rimpels of expressierimpels. Voor degenen die deze vlekken al hebben en ze willen verzachten, is het ideaal om een hydraterend serum te gebruiken, omdat de textuur een hoge concentratie van actieve stoffen en een uitstekende absorptie in de huid mogelijk maakt – perfect voor de rijpere huid! Hierdoor is het resultaat van de behandeling op de huid zichtbaar in korte tijd van gebruik.

2. Heeft je donkere kringen onder jouw ogen? Investeer in een dermocosmeticum voor de oogcontour

Als je last heeft van expressielijntjes in jouw ooghoeken of van slaphangende oogleden, kunt je investeren in een specifieke anti-rimpelcrème voor dit gebied. Deze dermocosmetica hebben als voornaamste doel de schade van de tijd ongedaan te maken door middel van werkstoffen die de vlekken verzachten en de vetlagen onder de ogen verbeteren.

3. De fijne rimpels van de lippen kunnen worden verzacht met een specifieke crème

Rimpels rond de mond, worden voornamelijk veroorzaakt door de beweging van de orbiculaire spier van de mondholte – verantwoordelijk voor het sluiten van de lippen. Als dit kenmerk van de huid voor je vervelend is geworden, moet je investeren in een dermocosmeticum dat deze vlekken helpt verzachten.

Geef de voorkeur aan producten met hydraterende werkstoffen, zoals hyaluronzuur, en andere die de aanmaak van collageen stimuleren en tegelijkertijd de huid helpen beschermen tegen oxidatieve stress – zoals vitamine C en retinoïnezuur.

4. Investeer in een anti verouderings zonnebrandcrème met antioxidanten

Het is bekend dat het dagelijks gebruik van een gewone zonnecrème de eerste tekenen van huidveroudering helpt te voorkomen. Deze functie wordt echter geoptimaliseerd door het gebruik van een anti verouderings zonnebrandcrème met antioxiderende werkstoffen. Geef de voorkeur aan een product met een hoge bescherming tegen UV-stralen en dat helpt de productie van vrije radicalen in de huid te bestrijden, terwijl expressielijntjes worden verzacht.