Waterwellness heeft een unieke samenwerking met Gardipool als het gaat om houten zwembaden. Gardipool heeft een jarenlange ervaring binnen de houtsector en hebben hierdoor een uniek zwembadconcept kunnen creëren: een houten zwembad met houten in- en opbouw met zwaluwstaartverbinding.

Voordelen van een houten zwembad

Een houten zwembad heeft diverse voordelen ten opzichte van bouwkundige zwembaden:
Ze zijn makkelijk aan te leggen doordat de planken ter plekke op maat gezaagd kunnen worden. Als een plank toch net 2 cm te groot blijkt te zijn, wordt dat op maat gezaagd waardoor het zwembad perfect in jouw tuin past.

Het monteren gaat snel en is gemakkelijk. Doordat het grootste deel van het zwembad bestaat uit houten planken is dit veel makkelijker aan te leggen. 

Bij Gardipool zijn er 13 modellen en 3 hoogtes beschikbaar waar je uit kan kiezen wat het beste bij jouw tuin past.

Accessoires toevoegen aan een houten zwembad is zo gedaan. Je hoeft geen moeite meer doen om een extra stuk aan te leggen voor die ene leuke stoel.

Kijk eens op de website voor alle mogelijkheden voor een houten zwembad van Waterwellness.

Vakkundig aanleggen

Nadat je het uiteindelijke ontwerp heeft gekozen gaan de medewerkers van Waterwellness en Gardipool direct aan de slag om jouw zwembad werkelijkheid te maken. Als alles uit de fabriek is gekomen, komt het team van Waterwellness bij je thuis om het zwembad aan te leggen. 

De zwembaden van Waterwellness worden zeer vakkundig aangelegd. Ze zorgen ervoor dat elke plank op de goede plek ligt en dat deze stevig vast zit. Nadat alles op zijn plek ligt, gecheckt is of het klopt en of er geen lekken zijn, kan je dan eindelijk genieten van je welverdiende rust in het zwembad.