Lekker in je vel zitten is ontzettend belangrijk. Als jij namelijk lekker in je vel zit, dan voel je je gedurende de dag beter en gelukkiger. Het afgelopen jaar is een ontzettend raar jaar geweest en het is dan ook niet zo gek dat je even niet zo lekker in je vel zit. Het is hierin natuurlijk zaak om hier snel mogelijk verandering in te brengen. Juist daarom geven we je in deze blog enkele tips die jou hierbij kunnen helpen.

Zelfverzorging

Als jij jezelf en je lichaam beter verzorgd, dan ga je letterlijk en figuurlijk lekkerder in je vel zitten. Dit kun je bijvoorbeeld doen door je lichaam regelmatig in te smeren met voedende oliën. Kies hierin altijd voor oliën die hydrateren en daarnaast rijk zijn aan vitaminen en vetzuren. Van deze oliën gaat de huid niet alleen lekkerder voelen, maar krijg je dus ook extra essentiële stoffen binnen! Als jij jezelf enkele weken insmeert met bijvoorbeeld een biologische arganolie, dan zul je hier al snel verschil van merken in hoe jij je dagelijks voelt. Deze oliën bevatten niet alleen voedingsstoffen maar werken daarnaast ook nog eens hydraterend. Dit betekent dat je huid hier ook direct gezonder van uit zal zien. Een olie die bekend staat om haar hydraterende vermogen is de rozenbottelolie. Zoals je merkt helpen de verschillende oliën jou op verschillende manieren. Het is dan ook aan te raden om de verschillende oliën met elkaar te combineren om het optimale resultaat te behalen. Ben je ook zo enthousiast geworden en wil je onze rozenbottelolie kopen? Dat kan!

Voeding

De voeding die je binnenkrijgt is grotendeels bepalend voor hoe jij je door de dag heen voelt. Als de voeding die jij binnen krijgt overwegend ongezond is, dan zal jij je ook ongezond voelen. Probeer daarom op zo veel mogelijk momenten van de dag gezond te eten. We snappen natuurlijk dat het ontzettend moeilijk is op ieder moment van de dag gezond te eten, maar ook één of twee gezonde maaltijden per dag kunnen al een grote impact hebben op hoe jij je door de dag heen voelt! Daarnaast zul je merken dat je gezond eten door de tijd heen ook leuk zult gaan vinden. Doordat je je beter voelt over wat je eet zul je ook lekkerder in je vel gaan zitten. Dit zal je vervolgens weer motiveren om vaker gezond te eten!