Beste lezers, vandaag ga ik uit de doeken doen hoe ik dieet succes heb kunnen behalen. Dieet succes, in de zin van kilo’s lozen. Ik ben namelijk al zo een 20 kilo afgevallen. Maar door al het advies, en alle producten en goeroes zie je soms de bomen door het bos niet meer. Ik begrijp het, been there done that. In dit artikel wil ik twee elementen toelichten die voor mij persoonlijk de doorbraak geforceerd hebben.

1. Afvallen met shakes

Dit is de eerste bouwsteen van mijn succes. Het vervangen van 1 maaltijd per dag door een voedzame shake werkt zeer effectief. Een stuk beter dan uithongeren kan ik je vertellen. Maak het jezelf niet moeilijk en neem in plaats van niets een gezonde maaltijdshake. Die zit ook vol goede voedingsstoffen die je lichaam nodig hebt anders voel je je helemaal ellendig. Mijn ervaring met het afvallen met shakes is dus zeer positief want het werkt in de eerste plaats is dat het meest belangrijk. In de tweede plaats, is het ook fijn en makkelijk vol te houden geen honger of weerzin na verloop van tijd.

Lees hier meer ervaringen: https://be-slank.nl/product-ervaringen/

2. Online dieetcoach ter ondersteuning

Alsnog heb je soms van die momenten bijvoorbeeld om een uurtje of half 9, Boer Zoekt Vrouw begint, en ik wil iets te snacken hebben. Dan wil ik nog wel eens naar de verkeerde dingen grijpen. Een keer was ik ook vergeten mijn maaltijdshake naar werk mee te nemen. Noodgeval alom kan ik je vertellen. Ik raakte in paniek. Voelde onmogelijke drang om te zondigen. In die gevallen is een online dieetcoach die je weer bij zinnen brengt heel fijn om in je team te hebben. Na een vreetbui kan een nihilistische bui optreden, zo van nu ik toch al die slechte dingen gegeten heb maakt dit ook niet meer uit. Dit is de grootste vijand van iedere persoon die gewicht wilt verliezen. Heel tof dat er hier een gratis vrijblijvende dieetcoach service wordt aangeboden: https://be-slank.nl/online-dieetcoach-nodig-tijdens-het-afvallen/. Deze heeft mij enorm geholpen.