Het wordt gezien als een echte mannen issue, hoelang hou je het vol in de slaapkamer? Toch hoeft dit niet altijd zo te zijn. Personen van elk geslacht kunnen problemen ondervinden met hun uithoudingsvermogen in de slaapkamer. Er wordt weinig over gesproken. Veel mensen schamen zich. Ze zijn bang uitgelachen te worden of een slechte indruk te maken. Deze stress maakt het probleem vaak nog erger. Het is daarom belangrijk om eerst de situatie te accepteren en hulp te durven zoeken. Wanneer je een probleem erkent, kan het opgelost worden. Pas dan kan je kijken naar oplossingen of oorzaken. Soms is het accepteren dat er geen duidelijke oorzaak is, ook deel van het proces.

Hoe los ik het op?

Hoe je problemen op te lossen zijn, hangt natuurlijk af van het geval en de oorzaak. Maar in elke situatie is het erg belangrijk om open te zijn. Praat over je problemen met je partner. Wees er open en communicatief over. Hoe moeilijk dit soms ook kan zijn.Vaak zullen partners blij zijn dat je er over praat. Wanneer problemen verzwegen worden kan je partner zich onzeker gaan voelen of zelfs problemen als vreemdgaan verdenken. Ook je partner zal vaak opgelucht zijn. Wanneer je geen vaste partner hebt kan dit erg lastig zijn en zal je dit liever niet vertellen. Het is daarom in beide gevallen erg belangrijk om eerlijk en open te zijn naar je dokter of een andere hulpverlener.

Erectiepillen

Wanneer je klachten geen speciale medische oorzaak hebben, kunnen erectiepillen zoals king active of camagra je helpen om het langer vol te houden in de slaapkamer. Dit is een van de effecten van de pillen. Het kan je seksleven en relatie enorm verbeteren omdat je je niet meer onzeker voelt. Voor erectiepillen kan je contact opnemen met je dokter. De dokter kan je de juiste pillen voorschrijven en je vertellen over het gebruik en de bijwerkingen. Je kan natuurlijk ook zelf de pillen online aanschaffen. Zorg wel altijd dat je dit bij een betrouwbare aanbieder doet. Weet wat je in neemt en wie het je verkoopt. Ga niet in op de spammailtjes in je mailbox, koop geen namaak of iets dat je niet vertrouwd. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter door. Wanneer je bijwerkingen krijgt is het heel belangrijk dat je het doosje, merk en de hoeveelheid aan je dokter kan geven of vertellen.

Bewegen, bewegen en bewegen

Gezond leven kan je seksleven flink verbeteren. Zorg dat je gezond eet, veel beweegt en goed slaapt. Er zijn ook verschillende oefenen die je kan doen om het langer vol te houden in de slaapkamer. Op internet staan veel van deze beweegoefeningen. Je kan natuurlijk ook altijd voor dit soort adviezen terecht bij een seksuoloog. Een seksuoloog kan je vertellen wat je kan doen om het te verbeteren of de oorzaak achterhalen. Een dokter zal je soms ook doorsturen naar een seksuoloog. Deze mensen zijn professionals die weten wat ze doen en waarbij je alles kan zeggen. Je hoeft je niet te schamen of bang te zijn voor de reactie, het is hun vakgebied. Blijf in ieder geval niet te lang met kwalen rondlopen, dit kan je ongelukkig maken en depressief.