Veel mensen zien de Costa Blanca enkel als een plek om op vakantie te gaan. Wanneer u met medisch advies wordt aangeraden om te revalideren, zijn er echter ook mogelijkheden om dit in een ultramodern Nederlands revalidatie centrum aan de Costa Blanca in Spanje te doen. Medifit Reha heeft hier een een heerlijke leefomgeving gecreëerd waarin u met behulp van de meest moderne apparatuur en up to date kennis van professionals kunt revalideren. Het hele revalidatiecentrum is erop gericht om het verblijf van revaliderende mensen zo aangenaam en efficient mogelijk te maken. Bij de revalidatie wordt een unieke aanpak toegepast, waarbij u en uw revalidatieproces als middelpunt staan. Naast het harde werken van een revalidatie is het Revalidatie Centrum ook de ideale plek om rustig van een sfeervolle omgeving te kunnen genieten.

Revalideren na een heupoperatie

Een heupoperatie brengt vaak een moeizaam revalidatie proces met zich mee. Het Revalidatie Centrum aan de Costa Blanca heeft zich o.a. gespecialiseerd in revalidatie na heupoperatie, waarbij een individueel programma op maat wordt samengesteld, zodat u op een correcte en efficiente manier kunt revalideren.

Revalideren na CVA

De term CVA is de medische benaming voor een herseninfarct. Bij veel mensen die een herseninfarct hebben gehad is het na de ziekenhuisopname nog niet mogelijk om naar huis te gaan. Dan wordt er vaak door artsen een intensieve revalidatie aanbevolen, is dit het geval, dan kunt u opgenomen worden in revalidatiecentrum.

Revalideren na een hernia operatie

Wanneer u last heeft van rug en nek klachten kan dit uw dagelijks leven aardig belemmeren. Daarvoor kunt u ook in het revalidatiecentrum terecht voor een intensief rugprogramma. Hierbij wordt in samenwerking met een revalidatiearts, neuroloog, neurochirurg en andere therapeuten naar een goede en revalidatie van het best haalbare niveau gewerkt.