Het is goed dat je je huid zo goed als mogelijk gaat beschermen tegen de zon. De zon wordt namelijk steeds feller en daarom kun je eens kijken naar BrushonBlock.be. Dit staat ook wel bekend als zonnebeschermer met mineraal poeder en geeft je huid een SPF-30 bescherming tegen de schadelijke stralen van de zon. Het product is helemaal natuurlijk en zal je huid ook niet irriteren. Het is ook gebruiksvriendelijk en je kunt het zelfs over je eigen make-up heen dragen. Heb je al make-up op gedaan en gaat dan de zon ineens fel schijnen? Dan is het goed dat je je huid toch nog beter gaat beschermen met dit middel. Het is helemaal veilig om te gebruiken en je wil toch ook het beste voor je huid? 

Smeer je huid op tijd in

Als de zon schijnt, dan is het fijn om je huid goed te beschermen, je wandelt in de zon, of pakt de fiets en dat kan al snel verbranden. Daarom moet je zuinig zijn op je huid en daarom ook de juiste producten gebruiken. Het is beter dat je je huid een paar keer in gaat smeren, het werkt na een tijdje toch wat uit en de zon wordt krachtiger. Gebruik het daarom ook meerdere malen per dag en zeker als je naar het strand gaat is het goed om je om de paar uur in te smeren. Deze zonnebrand plakt niet, het veroorzaakt geen puistjes en is tot wel 80 minuten waterbestendig. Zowel mannen als vrouwen kunnen het gebruiken en ook voor kinderen is het geschikt. Heel fijn dus om een product te kiezen waar het hele gezin gebruik van kan maken.

Smeren maar!

Je hebt geen zin in een rode, jeukende en verbrande huid, je wil ook geen blaren krijgen omdat je te lang in de felle zon hebt gekregen. De enige optie die je dan hebt als je toch naar buiten wil in de zon is smeren. Dit kun je meerdere keren per dag doen en dat zorgt ervoor dat je je huid optimaal gaat beschermen.