Edelstenen, we zijn er dol op! Diamanten, robijnen, mooie blauwe calciet. De mooiste kleuren, heerlijke vormen en structuren. Puur natuur, misschien wel het mooiste harde materiaal wat op aarde voorkomt. En magisch, vol helende eigenschappen. Ieder voorwerp trilt namelijk met een bepaalde frequentie, edelstenen ook. Door de juiste edelstenen op je lichaam te dragen of bij je te hebben, kun je ze voor je laten werken aan je energetische balans. Naast heel erg mooi, ook nog heel erg nuttig dus. Maar voordat je edelstenen in Zwijndrecht gaat kopen, misschien fijn om te weten welke mooie edelstenen zorgen voor bescherming.

De best passende krachten van edelstenen

Als je behoefte hebt aan bescherming, zul je als je goed naar je lichaam luistert, vanzelf aangetrokken worden door de steen die het meest aan jou bijdraagt. Dan is het slechts een kwestie van letten op het formaat van de edelsteen. Hoe groter de edelsteen, hoe krachtiger de energetische werking ervan. Afhankelijk van de door jou gekozen steen kun je deze als decoratie op bijvoorbeeld je nachtkastje of bureau zetten, of als sieraad verwerken in een halsketting, armband of ring. Een kleine of wat grotere steen in je tas of jaszak is uiteraard ook een manier om de krachten te ervaren.

Edelstenen die jou beschermen

Allereerst is er groene aventurijn. Een hele fijne steen om in de buurt te hebben als je je emoties in balans wilt krijgen. Rustgevend en heel erg beschermend tegen negatieve energieën. Met een groene aventurijn in je zak, zul je vinden wat jou gelukkig maakt.

Tegen straling van apparatuur als mobiele telefoons en laptops werkt amazoniet heel fijn, zeker bij hoogsensitieve personen. Leg de steen tussen jou en de apparatuur in, of draag hem om je nek en geniet van de bescherming tegen straling en negatieve emoties.

Ook labradoriet is een sterk beschermende steen. Deze geeft kracht en zelfvertrouwen en vermindert angst, beschermt tegen negatieve invloeden van andere mensen en stimuleert de creativiteit.