Woon jij in Eindhoven en ben jij nog op zoek naar een interieurstylist? Dan ben je bij Keukenstudio aan het juiste adres. Zij zorgen ervoor dat jouw woning een leuke indeling heeft. Als jouw woning afgestemd is op jouw wensen, zal het ook sneller aanvoelen als thuis. Ideaal en wie wilt er nou niet in een mooi ingericht huis wonen? Het is alleen wel handig om van te voren te weten wat jouw wensen zijn en voor welke stijl jij wilt gaan. In dit artikel kan je alles stijlen lezen. 

De bohemian woonstijl

De bohemian woonstijl is een exotische woonstijl. Het is een hele gedurfde maar mooie woonstijl. Je ziet in deze stijl namelijk veel gedurfde woonstijlen. Veel kleuren en prints. Dit is heel; leuk, maar je moet met deze stijl wel oppassen dat jouw woning niet te druk wordt. Je moet de balans zien te houden. Heerlijk om hier gebruik te maken van de kleuren turquoise, geel, oranje en nog veel meer felle kleuren. Daarnaast kan je ook gebruik maken van bamboe en andere houtsoorten die tropisch zijn. Het geeft je woning wel snel een leuke sfeer.

De botanische woonstijl

Deze stijl heeft vooral veel groen. Je zal in een woning met deze stijl veel planten en natuurlijke materialen zien. Heel mooi en geeft al snel een warme sfeer af. Het is ook heel effectief om planten in je woning te hebben. 

De industriële woonstijl

De industriële woonstijl, is een stijl die vaak voor komt. Je ziet hier vooral veel beton. Zo kan je denken aan betonnen zwarte deuren. Deze stijl heeft een stoer en ruig karakter. In deze stijl zie je niet veel vrolijke kleuren. Hier zie je vooral donkere kleuren. Ook dit kan jouw woning een leuke uitstraling geven. De stijl wordt ook afgewisseld met wit, crème en beige. Deze stijl is voor man en vrouw leuk. 

De landelijke woonstijl

Deze stijl biedt vooral veel rust, comfort en sfeer. De inrichting is vaak basic en puur. In deze stijl krijg je al snel een warm en knus gevoel. Je maakt in deze stijl ook veel gebruik van hout en de meubels zijn vaak wat grover en robuuster. In deze stijl kan je ook veel riet gebruiken als je dat leuk vindt.

De moderne woonstijl

Deze woonstijl is ook zeer geliefd. Dit is ook de meest strakke woonstijlen van allemaal. De stijl kan je omschrijven als rustig maar ook minimalistisch. Bij deze stijl wordt ook vaak gebruik gemaakt van neutrale kleuren. Juist met accessoires, kun je wat kleur aan de woning toevoegen. Met deze woonstijl wil je vooral ook rust uitstralen. Deze stijl is heel chique en mooi.